TERKINI :

Monday, November 6, 2017

KEPALA BAPAK PENIPU.. LIDAH BERCABANG!!

Ketika berucap di Perhimpunan Agung Persatuan Cina Malaysia (MCA) di Jalan Ampang semalam, Ketua Parti Penipu Negara Najib Tun Razak dilaporkan berkata :

“Beritahu komuniti Cina, DAP tidak akan boleh tubuh kerajaan, realitinya pada PRU lepas mereka menang pun tidak boleh tubuh kerajaan. Mereka tidak boleh buat yang terbaik dari PRU lepas, tak boleh, termasuk jika mereka buat dengan baik pun mereka tetap tak boleh tadbir kerajaan."

Nampak tak bagaimana tinggi skil PENIPU yang ada pada ketua Parti Penipu ni. Suatu ketika hari itu dimainkan bahawa jika Pakatan Harapan berjaya mentadbir Malaysia selepas PRU-14 nanti maka Lim Kit Siang dari DAP akan jadi Perdana Menteri. Dimainkan isu tersebut supaya melayu takut kononnya nanti "cina" akan jadi Perdana Menteri dan habis semua melayu dizalimi. Habis melayu dan Islam dibuang.

Bila bercakap di hadapan orang-orang cina, NAJIB penipu besar ini bercakap lain pulak. Kalau DAP menang pun tak boleh jadi Kerajaan, jadi apa nasib cina jika DAP menang?

Penipu ini kata lagi :

"Dalam kerajaan kita tanya pada suara kaum Cina, apa mereka mahu, wakil Cina yang kuat atau lemah? Pilihan di tangan anda. Beritahu komuniti Cina, DAP tidak akan boleh tubuh kerajaan,”

Sebenarnya apa cina mahu sama seperti apa melayu mahu, sama seperti apa india mahu, sama seperti apa orang sikh mahu, sama seperti orang siam mahu, sama seperti orang iban, kadazan dan lain-lain bangsa di Malaysia mahu.

Semua bangsa mahu hak yang sama yang dijamin Perlembagaan Persekutuan iaitu "NILAI". Orang cina mahu nilai cina dijamin, diangkat, dijaga. Orang melayu mahu "nilai" orang melayu dipertahan, dijaga dan dihormati. Orang india juga sama. Semua bangsa sama kemahuannya.

Seluruh warga Malaysia mahukan sebuah Kerajaan yang mentadbir negara dengan baik, tiada rasuah, tiada penyelewengan, tiada rompakan harta negara. Apa yang kami sumbang kepada negara hendaklah dipulangkan kepada kami BUKAN dikawal dan dihakmilikkan serta digunakan sesuka hati pemimpin negara untuk kepentingan sendiri.

"Nilai" kita adalah harga diri dan maruah kita. Kita bukan bahan kajian dan hamba pemimpin negara sehingga apa saja yang kita suarakan tidak pernah dilayan, didengar dan diambli berat. Kita kata kita merana, pemimpin kata kita malas. Kita kata ekonomi kita teruk. Pemimpin kata kita bergantung kepada Kerajaan tanpa berusaha. Kita kata kos hidup kita meninggi. Pemimpin Kerajaan kata GST baik untuk semua.

Apa nilai kita? KOSONG di bawah BN!!

BANGKITLAH warga Malaysia.
Nyahkan si penipu ini bersama pengampu-pengampu.
Nyahkan seluruh kepimpinan jahat ini.

Kita sama-sama jadikan Malaysia Baru ini milik kita bersama.

ZULHAZMI SHARIFF.
6 November 2017

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...