TERKINI :

Saturday, November 11, 2017

BETUL DAN KITA SOKONG TANPA "MALU ALAH" UNTUK SEBARKAN "KEJAYAAN" NAJIB.

BETUL DAN KITA SOKONG TANPA "MALU ALAH" UNTUK SEBARKAN "KEJAYAAN" NAJIB.

Kita di blok PAKATAN HARAPAN menyahut seruan Ketua Penerangan Umno, Tan Sri Annuar Musa untuk JANGAN "MALU ALAH" menyebarkan "kejayaan" Najib.

Kejayaan-kejayaan Najib selama memegang jawatan Perdana Menteri :

1  . Berjaya menubuhkan sebuah syarikat yang di kenali sebagai 1MDB dengan modal berbayar sebanyak RM1,000,000 dan hutang terkumpul sebanyak RM101,000,000.00.

2  . Berjaya MENGHAPUSKAN subsidi barangan keperluan rakyat Malaysia.

3  . Berjaya MENGHAPUSKAN subsidi minyak masak WALAUPUN Malaysia antara pengeluar minyak masak terbesar dunia dan MPOB mengutip cukai yang tinggi setiap tan dari para pekebun.

4  . Berjaya menurun dan MENAIKKAN harga minyak setiap minggu walaupun harga minyak dunia mengalami PENURUNAN yang nyata.

5  . Berjaya MENDAPATKAN derma sebanyak RM2,600,000,000.00 dari PUTERA ARAB YANG DAH 5 TAHUN MATI , di masukkan kedalam AKAUN PERIBADI.

6  . Berjaya MEMBODOHKAN SPRM agar tidak mengambil apa-apa tindakan walaupun DUNIA TELAH MEMBUKTIKAN kesalahan dan ada penangkapan di lakukan.

7  . Berjaya MEMBODOHKAN ahli UMNO yang di sogok dengan wang ringgit untuk mempertahankan diri Najib.

8  . Dan KEJAYAAN yang paling besar adalah berjaya menjadikan UMNO itu UMNO ( Untuk Mohd Najib Only ) dan di sokong dengan nilai serendah RM50 oleh ahli UMNO.

Cukup hanya LAPAN (8) dahulu , KEJAYAAN yang telah di buat oleh Najib , lagi 692 "kejayaan" Najib akan saya tulis kemudian.

Bagi peluang PEMAKAN DEDAK, MAKCIK JR , KETUA CAWANGAN UMNO dan PAKNAIB buat posting maki hamun dahulu , itu sahaja bakat yang dia orang ada , hanya pandai MEMAKI HAMUN dan SERANG PERIBADI.

SHUKUR MOHAMAD

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...