TERKINI :

Thursday, October 26, 2017

Layak ke final, Lang Merah dapat bonus RM10,000 setiap orang

 Lang Merah ke final
ALOR SETAR 25 Okt. - Persatuan Bola Sepak Kedah (KFA) berjanji untuk memberikan ganjaran kepada pasukan Lang Merah sekiranya Piala Malaysia dipertahankan di bumi jelapang padi apabila mereka menentang JDT, 4 November depan.

Presidennya, Datuk Seri Ahmad Bashah Md. Hanipah berkata, setakat ini pihaknya belum memutuskan jumlah bonus yang akan dibayar namun memberi bayangan kemungkinan nilainya melebihi RM25,000 iaitu jumlah yang diterima pemain tahun lalu.

"Seperti dijanjikan, kami kini sudah berada di peringkat akhir untuk membayar bonus sebanyak RM10,000 seorang kepada setiap pemain sebagai ganjaran mereka bermati-matian layak ke final.

"Jika Piala Malaysia dapat dipertahankan, sudah pasti akan ada juga bonus buat mereka. Nilainya mungkin lebih daripada tahun lalu dan berkemungkinan juga akan ada hadiah lain selain daripada bonus," katanya.
Advertisement

Beliau berkata demikian dalam sidang akhbar selepas Mesyuarat Majlis Kerajaan Negeri di Wisma Darul Aman di sini hari ini.

Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/sukan/bola-sepak/layak-ke-final-lang-merah-dapat-bonus-rm10-000-setiap-orang-1.542587#ixzz4wbGG0eWa
© Utusan Melayu (M) Bhd

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...