TERKINI :

Sunday, May 14, 2017

Akhirnya RUU355 dijadikan alasan PAS menolak PKR.. tapi UMNO...!!!!

Kesilapan paling besar Majlis Syura dan PAS meletak kan alasan putus Tahalluf bahawa PKR menentang Agenda Islam dan RUU 355, bagi aku ia kemenangan moral Politik buat Amanah dan DAP yg selama ini di propaganda sebagai menentang Islam dan RUU 355.. bila PKR pun di tuduh dgn alasan yg sama..

nampak lah skalian Rakyat bahawa PAS hanya menjadi kan RUU 355 sebagai komoditi Politik mereka... Yang paling aku gembira bila Ds Anwar Respon tentang Tuduhan Jahat dan fitnah PAS bahawa PKR menentang agenda Islam dan RUU 355..

Anwar yg di penjara yg selama ini terlalu berlembut dan berdiplomasi dgn PAS pun terkejut dgn tuduhan PAS itu...Yang paling bijak respon Ds Anwar, Anwar mengatakan dalam isu RUU 355 hanya UMNO yg tidak di persalah kan.. nampak tak ? PAS menjalan kerja untuk tuan dia UMNO...

selama ini di tuduh Amanah khadam DAP, DAP anti Islam.. nampak lah sekalian rakyat hari ini yg PAS adalah khadam kerja2 jahat Politik UMNO..

RUU 355 hanyalah permainan Politik mereka seperti mana slogan Daulah Islam yg di laungkan kelompok Khawarij seperti ISIS dan Al Qaeda boneka yg menjalankan agenda tuan besar mereka US dan Israel.. jika PRU di buat selepas ogos, Isu RUU 355 dan agenda Islam PAS adalah isu lapuk..

Drama mereka di penghujung..itu sebab aku tegas sejak dulu.. tidak ada tahalluf, perundingan mahupun apa2 hubungan dgn kelompok Khawarij dan Takfiri seperti PAS.. :)

kredit : ipohmali

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...