TERKINI :

Saturday, January 14, 2017

Akhirnya ANNUAR MUSA akur MARA tangguh menaja pasukan Kelantan

Mara akur tangguh tajaan: Annuar Musa
SITI FATIHAH AWANG

Annuar Musa

KOTA BHARU – Majlis Amanah Rakyat (Mara) akur dengan keputusan Kementerian Luar Bandar dan Wilayah yang meminta badan itu dan anak syarikatnya, Universiti Kuala Lumpur (UniKL) menangguhkan sebarang bentuk penajaan tahun ini.

Pengerusinya, Tan Sri Annuar Musa berkata, beliau juga bersedia memberi kerjasama penuh menyediakan laporan lengkap berhubung perkara tersebut untuk tindakan lanjut pihak kementerian.

“Kita akur dengan keputusan yang dibuat dan itu adalah langkah yang baik, daripada buat keputusan terburu-buru. Dan saya akan bekalkan maklumat-maklumat yang diperlukan.

[ARTIKEL BERKAITAN: UniKL, Mara diarah tangguh tajaan selain pendidikan]

“Selepas itu sebarang keputusan terserah kepada menteri untuk diputuskan kemudian,”katanya kepada media selepas menyampaikan bantuan “Kembali Ke Sekolah” anjuran Lembaga Tabung Haji dengan kerjasama Ahli Parlimen Ketereh (Kahadam), di sini.

Beliau diminta mengulas mengenai arahan yang dibuat Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob yang meminta badan itu menangguhkan sebarang bentuk penajaan tahun ini.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...