TERKINI :

Thursday, August 18, 2016

Pemimpin UMNO diserang histeria dengan kewujudan parti baru 'BERSATU'

Kenyataan Media

*PEMIMPIN UMNO DISERANG HISTERIA*


1. Minggu pertama Ogos 2016 bermula lah *pemimpin Umno di berbagai peringkat diserang histeria*.Yang peliknya sebelum ini histeria menyerang pelajar pelajar sekolah yang tinggal di asrama.Tetapi kini histeria melanda orang tua tok wan,opah,abah mak,abang dan kakak kepada murid sekolah. *Serangan histeria yang melanda pimpinan Umno ini berlaku dalam majlis perasmian mesyuarat agung pemuda,wanita,puteri dan Umno bahagian*.

2.Histeria yang menyerang pemimpin politik agak berbeza dengan yang melanda pelajar sekolah.Kalau pelajar di serang histeria boleh panggil bomoh syifa' dapatlah dipulih. *Tapi bila histeria menyerang pimpinan parti politik Umno membuatkan 1 Malaysia dan orang lain pun tak boleh tidur lena*.Punca serangan histeria ke atas pimpinan Umno adalah kerana gangguan mental dan emosi yang sukar dikawal dengan kewujudan parti baru *BERSATU*.Ini disebabkan tubuh dan dalaman pimpinan Umno itu lemah maka makhluk halus akan tumpang dalam badan dia.

3.Parti Bersatu belum mohon pendaftaran pimpinan Umno dah meracau dan menjerit jerit di rasuk hantu.Bersatu parti orang kecewa ,tak jejas Umno,Amerika nak bunuh Melayu,pengkhianat Melayu,bersekongkol dengan Dap dan kita kena setia serta pertahan institusi Presiden Umno.Lepas Bersatu mohon pendaftaran, pimpinan Umno kena serang histeria kali kedua lagi teruk.Halang campur tangan asing (1MDB),waspada taktik baru penjajahan minda,tolak cubaan cabar kedaulatan negara, parti serpihan tak gugat Umno, *ahli Umno yang terlibat dengan bersatu sila keluar dari umno atau akan dipecat daripada Umno* dan macam macam lagi.

4.Kepada orang melayu saya nak mengigatkan supaya *setiap jumaat,sabtu dan ahad dalam tempoh tiga bulan ini jauhi lah majlis anjuran Umno*.Dibimbangi penyakit histeria akan terus menyerang pimpinan Umno dan boleh membahayakan keselamatan kita semua. Jauhilah dari pimpinan Umno yang sedang di rasuk dan akan membahayakan orang lain. *Azanlah tiga kali di telinga kiri pimpinan Umno untuk lemahkan kekuatan makhluk halus jin yang ada dan menganggu dalam tubuhnya*.

5.Kemudian ambil sebotol air minuman dan buka penutupnya kemudian *pegang ubun ubun pimpinan Umno tersebut dan bacakan ayat kursi sebanyak 7 kali dan hembus ke arah ubun ubun pimpinan umno terbabit dan air minuman tersebut insyaallah dia akan sedar dari hilang ingatan,menjerit dan mericau tak ketahuan*.Dan kita juga banyak banyaklah baca surah yasin dan ayat kursi sebagai pendinding dari histetia yang menyerang pimpinan Umno.

‪#‎JauhiUmno‬
‪#‎HindariHisteriaUmno‬
‪#‎SelamatkanMalaysia‬.

*DATO'HJ MAHFUZ HJ OMAR*
Ahli Parlimen Pokok Sena
2.30pm Taman Al-Walid Alor Setar
16 Ogos 2016/13 Zulkaedah 1437H

SUMBER : KLIK SINI

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...