TERKINI :

Thursday, July 14, 2016

Untuk tatapan pimpinan PAKATAN HARAPAN dan PAS serta UMNO BN juga..ini suara blogger & facebooker..!!

Pemimpinan Ulamak PAS mendakwa terdapat Blogers dan Facebookers yang menjadi budak upahan DAP bagi memburuk2an Ulamak dgn niat untuk menghancurkan PAS dan Islam serta dakwaan sebagai tongkat kepada UMNO.

Apakah ulamak PAS mampu membawa saksi 4 mata bagi mengesahkan dakwaan dan tuduhan tersebut? Jika tidak mampu bermakna ulama PAS juga terlibat di dalam dosa2 Fitnah..

Mengapa di dalam kes Najib Razak, dana RM 2.6 Bilion dan penyelewengan serta pecah amanah dalam 1Mdb ulama PAS menuntut 4 saksi mata tetapi di dalam melakukan tuduhan ke atas blogers dan facebookers yg kononnya menjadi budak suruhan DAP tidak pula pimpinan PAS mengemukakan saksi  4 mata mereka adil dan tidak meninggalkan solat?

Jawapan bagi tuduhan (fitnah) pimpinan Ulamak PAS terhadap blogers dan facebookers yg tidak lg mendukung perjuangan PAS..

1. Jika kami tongkat kpd UMNO kami tidak akan dedahkan segala penyelewengan Najib dlm kes dana RM 2.6 bilion dan pecah amanah 1Mdb.. siapakah tongkat UMNO yg sebenarnya..?

2. Tongkat UMNO adalah mereka2 yg mempertahankan penyelewengan Najib.. mengunakan segala hujah agama dan Kamullah bagi menghalalkan penyelewengan serta pecah amanah yg dilakukan oleh Najib Razak..

3. Sejak hari pertama kes dana RM2.6 bilion dan 1Mdb kami semua menyerang Najib, Rosmah Mansur  dan UMNO tanpa jemu hingga ke hari ini.. Dan sejak hari pertama isu dana RM2.6 bilion juga 1Mdb Haji Hadi, Harun Din dan pimpinan PAS yg lainnya membela Najib hinggalah sekarang.. bukan sahaja membela dan mempertahankan Najib Razak malah secara terbuka sedia berkerjasama (Tawwaun) bersama UMNO..

4. Siapa yg jadi tongkat UMNO..?  Kami blogers dan facebookers atau para ulamak dan pimpinan PAS?

5. Kami menyerang sesiapa sahaja yg cuba mempertahankan segala kemungkaran UMNO BN termasuklah para ilmuan, sarjana, ulama bisu, ulamak kayu, ulamak yg cari makan dgn kerajaan atau yg mencari makan dari tabung2 sumbangan tidak kira sama ada mereka duduk di dalam mana2 parti politik atau mereka yang tidak melibatkan diri dalam parti politik...

6. Akhirnya setelah sekian lama diasak, hari ini pada tanggal 13 julai 2016 Tuan Ibrahim Tuan Man (PAS) mengajak parti pembangkang berdamai. Alhamdulillah.. dan terima kasih tetapi harus diingat, kami blogers dan facebookers tidak terikat dgn mana2 parti politik kami hanya diikat dgn perjuangan rakyat Marhaen..

7. Kalian boleh melakukan perjanjian dan gencatan senjata diantara parti politik tetapi kami akan tetap meneruskan perjuangan dan mempertahankan Hak Rakyat Marhaen dari dicabuli oleh Pemimpin dan Koruptor Politik...

8. Kalian juga boleh melakukan seberapa banyak penjanjian dan gencatan senjata yg kalian inginkan tetapi kami blogers dan facebookers Rakyat Marhaen akan tetap berdiri teguh di atas perjuangan kami..

9. Ingatan terakhir dari kami semua... jangan kalian fikir dgn segala perjanjian dan gencatan senjata yg dilakukan kami akan berhenti dari melakukan sebarang serangan ke atas kalian semua...

Sekian, Wasallam..

Teuku Zacharyah Iskandar
O1:55 am
14 july 2016

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...