TERKINI :

Thursday, July 21, 2016

Apabila YB PAS SELANGOR sendiri mengatakan Ulama PAS berada dalam perigi buta..

Sejak pas bersama pakatan rakyat berkuasa di selangor 6000 ustaz ustaz pas memegang berbagai bagai jawatan di dalam kerajaan negeri. Alhamdulillah kini pas bebas berdakwah menerangkan konsep perjuangan islam di selangor dengan sebebas bebasnya dengan tanpa halangan. 

Cuba kita bayangkan andaikata jika pas sudah hilang kuasa di selangor bersama pakatan rakyat dimana umno bn kembali memerentah selangor, bagaimana selepas ini ustaz ustaz pas dengan tanpa jawatan dan kuasa  nak jalankan kerja kerja penerangan dan berdakwah di selangor.

Inilah iskandar dan mp dan adun pas nampak apa yang bakal berlaku jika pakatan rakyat tewas di selangor. Bukan iskandar semata mata hendak mempertahan kedudukan dan pangkat mp dan adun pas tapi iskandar perlukan kuasa agar pas berterusan menjalankan kerja kerja dakwah di selangor.

Jika masih ramai lagi ustaz dan ulama pas yang tidak nampak pandangan jauh iskandar samad di selangor maka sesuailah dengan kenyataan iskandar samad melebelkan kepimpinan ulama pas masih berada di dalam perigi buta.

Bang Din

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...