TERKINI :

Sunday, March 13, 2016

Fokus utama tetap jatuhkan Umno/BN dan bermula dgn langkah mula iaitu jatuhkan Najib....


Ada berita kata 2 wartawan Australia tlh ditangkap di Sarawak krn cuba bertanya Najib berkaitan skandal kewangan negara....

Haaaaaaa mcm tu punya gila Najib nak biaq lagi dia berkuasa???

Jatuh Najib sekurang2nya malaon yg duduk gila di sekeliling dia jugak akan jatuh.... Lps jatuh dia & yg sekeliling dia... Kita pastikan parti dia Umno tu terus sejarah.... Jgn nnt Najib jatuh kita tepuk tangan lps tu yamseng saja....

Fokus aku tetap jatuhkan Umno/BN dan bermula dgn jatuhkan Najib.... Najib tu mewakili institusi... La ni institusi2 kerajaan pertahankan dia @ tak blh buat apa pd dia & konco2 dia krn dia berkuasa...

Contohnya SPRM... Siasat bagai nak gila.. Akhirnya tak dakwa sbb Peguam Negara di bwh Najib... InsyaAllah jatuh Najib... Yg lain akan follow & kita kena pastikan yg lain follow...

Boleh ka Najib jatuh?? Dah jatuh ka?? Klu dok saja taip kat facebook ja... Pakai dak la... Usaha mesti ada... Mcmana?? Terpulang la dgn cara masing2 asalkan Najib jatuh.. Umno/BN jahanam...

Pimpinan politik dgn cara depa... Aku dgn cara aku sedaya aku.. Hangpa dgn cara hangpa.. Tujuannya... Sama... Jahanamkan Umno...

Musuh klu diasak pelbagai cara pelbagai penjuru... Percayalah... Tak ada yg kekal dlm dunia ni...

Dulu blh bersatu Asal Bukan Umno... Pasai pa la ni tak boleh??

BERANI BERUBAH.
Zulhazmi Shariff
13/03/2016

No comments:





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...