TERKINI :

Thursday, November 5, 2015

Video & Gambar | Kedah Layak ke SUKU AKHIR PIALA MALAYSIA selepas menumpaskan JDT II 4-2

FB : Kedah FA - Persatuan Bolasepak Kedah

Goal Highlights JDTII vs. Kedah

Keputusan penuh Kedah berjaya menewaskan tuan rumah JDT II dengan jaringan 4-2. Gol Kedah hasil jaringan Chidi Edeh, Syazwan Zainon, Muhd Syafiq Ahmad dan Liridon Krasniqi manakala gol lawan melalui Nicolas Delmonte dan Akram Mahinan.Kemenangan ini cukup bermakna dengan Kedah layak ke suku akhir TM Piala Malaysia 2015 bertemu PKNS FC 24 November ini.

Posted by Kedah FA - Persatuan Bolasepak Kedah - on Wednesday, 4 November 2015

Keputusan penuh Kedah berjaya menewaskan tuan rumah JDT II dengan jaringan 4-2. Gol Kedah hasil jaringan Chidi Edeh, Syazwan Zainon, Muhd Syafiq Ahmad dan Liridon Krasniqi manakala gol lawan melalui Nicolas Delmonte dan Akram Mahinan.

Kemenangan ini cukup bermakna dengan Kedah layak ke suku akhir TM Piala Malaysia 2015 bertemu PKNS FC 24 November ini.

Kesebelasan utama skuad hijaukuning malam tadi. Berlaku sedikit perubahan formasi pemain dan percaturan kali ini oleh Tan Cheng Hoe berbaloi dengan kemenangan 4-2 menewaskan tuan rumah JDT II.

Kedah sebagai naib juara Kumpulan A akan bertemu juara Kumpulan D PKNS FC dan dijadualkan beraksi 24 November ini bagi suku akhir pertama TM Piala Malaysia 2015. Suku akhir ke-2 masih tertakluk kepada pengesahan FAM setelah berlaku beberapa pindaan jadual sebelum ini.

Kemaraan yang dinantikan!

 
 
 
 

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...