TERKINI :

Saturday, November 21, 2015

Mahfuz akui masih lagi ahli Pas

ALOR SETAR – Ahli Parlimen Pokok Sena, Datuk Mahfuz Omar menegaskan bahawa beliau masih ahli Pas dan tidak menyertai Parti Amanah Negara (Amanah) seperti yang hangat diperkatakan pada masa kini.

Beliau berkata, penyertaannya dalam banyak program anjuran Pakatan Harapan di Kedah adalah atas dasar rakan seperjuangan.

“Saya hadir (program Pakatan Harapan) adalah sebagai ahli parlimen kepada anjuran program yang diadakan dalam kawasan Pokok Sena.

“Ini bukan gimik untuk saya masuk Amanah, saya masih ahli Pas. Sejak sebelum PRU sampai hari ini, nak menang pun kami bersama menggerakkan usaha atas nama Pas dan DAP,” katanya selepas menghadiri program Kayuhan Gerek Anak Malaysia anjuran Pusat Komuniti Derga, di sini, semalam.

Menurutnya, kehadiran beliau dalam program anjuran DAP adalah dalam konteks pelbagai kaum dan agama, khususnya dalam kalangan generasi anak muda di Parlimen Pokok Sena.

“Saya tidak fikir kerana perbezaan ideologi politik kita harus bercanggah antara satu sama lain. Yang penting kita kena melihat soal kepentingan rakyat yang ada dalam kawasan kita,” katanya.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...