TERKINI :

Saturday, September 28, 2013

Majikan Pak Guard tetap teruskan tindakan mahkamah walaupun Isteri Mat Yo nak mintak maaf..!!!

TIADA MAAF BAGI MU KATA MAJIKAN PENGAWAL KESELAMATAN YANG KENA MAKI HAMUN OLEH ISTERI MAT YO ... TETAP TERUSKAN TINDAKAN MAHKAMAH!!!!AZMAN mendengar penjelasan pengurusnya Mukhveer (kanan) sambil diperhatikan Pengurus Operasi dan Pemasaran syarikat Zayed Adam Behl.

Subang Jaya: “Tidak kira sama ada laporan polis ditarik atau permohonan maaf dibuat, kami akan tetap melanjutkan kes ini ke mahkamah.”

Itu tegas Pengurus Cawangan Valiant Force Sdn Bhd Mukhveer Singh Gill susulan insiden pertengkaran kakitangan syarikat itu Azman Md Nayan, 49, dengan Siti Aisya Adam, 24, isteri pemain bola sepak negara Norshahrul Idlan Talaha, 27, atau Mat Yo, pada 12 September lalu.

Mukhveer berkata, pendirian itu diambil kerana Siti Aisya terlebih dulu mengugut untuk memanjangkan insiden itu ke mahkamah.

“Sebagai syarikat kawalan keselamatan yang bertanggungjawab, kami akan melakukan apa saja untuk mempertahankan kakitangan kami,” katanya, semalam.

Insiden pertengkaran Siti Aisya dengan Azman menjadi perhatian ramai apabila rakaman video kejadian itu yang berdurasi 55 saat dimuat naik ke Internet dan disebar luas pengguna laman sosial Facebook (FB) serta YouTube.

AKHIRNYA ISTERI MAT YO SUDAH BERTEMU BUKU DENGAN RUAS.

SALUTE KEPADA MAJIKAN PAK CIK GUARD YANG MEMILIKI PRINSIP BENAR TETAP BENAR .... JANGAN CUBA NAK HINA KAKITANGANNYA KERANA DIA HANYA SEORANG PENGAWAL KESELAMATAN.

MEMBUJUR LALU MELINTANG PATAH .... LAWAN TETAP LAWAN .

DAH JADI BAHAN LAWAK JENAKA DAH ISU NIE :

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...