TERKINI :

Monday, May 6, 2013

Page fb anakkedah mendesak Azizan Meletak Jawatan sudah wujud..!!

Oleh AnakKedah007


Kepada sahabat semua kami dengan ini melancarkan PAGE : AZIZAN SILA LETAK JAWATAN

Pada kami beliau mesti bertanggungjawab akan kekalahan negeri KEDAH... Jadi kita lihat siapa yang nak follow kami membuat reformasi ini....

JOM LIKE : https://www.facebook.com/AzizanSilaLetakJawatan

4 comments:

orangpencen said...

bukan beliau seorang saja yang perlu bertanggungjawab, tapi semua. calon calon yg kalah, adakah anda telah bersama rakyat sejak empat tahun lepas ataupun baru saja menyibukkan diri turun padang bila nama dicalonkan...

HINGGA TIBA SAAT ITU said...

Relax la kawan... peluh pun x kering lg...

bat8 said...

Tuan,

Satu tindakan yang terlambat. Bukan sahaja Ustaz Azizan je kena turun. Pemimpin-pemimpin lain yang seangkatan dan sekelasnya juga kena berbuat begitu juga termasuk Tuang Presideng.

Jangan sdra merasa hiba sangat kerana melihat kepada perlantikan TMB Kelantan yang baru dan kemungkinan Husam Musa tidak dilantik menjadi Exco, PAS KELANTAN JUGA AKAN MENGIKUT JEJAK PAS KEDAH JUGA DALAM PRU 14 NANTI!

orangmuda kedah said...

Camana nak menang kalau PAS peringkat kampung jemput kenduri pun tak hadir. Alasan sebab jarang hadir kenduri kampung. Ibu saya merupakan seorang ibu tunggal yang bekerja sebagai pengawal keselamatan yang bekerja tak tentu syif dan merupakan seorang penyokong PAS. Kali ini ibu saya dengan beberapa orang kampung yang senasib dengan ibu saya dah beralih arah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...