TERKINI :

Monday, April 1, 2013

Orang UMNO hina NABI..OK.. Tapi jika orang PR nasib badan laa...mampos la hangpa...!!

oleh AnakKedah007

Kenyataan Khairul Fahmi Matsom

Cuba hangpa tengok 2 kenyataan ini..Satu puak BODEK UMNO dan satu lagi puak BODEK PAS... ok sekarang dua-dua menyentuh NABI MUHAMMAD.. Gua bukan USTAZ Gua bukan ULAMAK Gua bukan MAJLIS FATWA tetapi apa pandangan dua-dua kenyataan diatas ada menyentuh tentang NABI SAW....

Yang gua nak tanya sekarang KENAPA kenyataan di BAWAH kita BOLEH BISING 1MALAYSIA sehingga mengulasnya di MUKA DEPA UTUSAN tetapi yang diatas tu tak ada apa yang keluarnya..

Adakah ini dinamakan pendakwaan terpilih... atau orang sokong UMNO BN hangpa nak hina siapa pun boleh tetapi orang yang sokong PR jika salah maka tindakan keatas kami..

Politik apa jenis ini.. ISLAM tak ajar macam nie.. yang gua tahu JIKA SALAH maka SALAHLAH ia...tak kira hang sokong siapa...

Sudah-sudahlah politik pendakwaan terpilih sebegini...dah naik melugai dah melihatnya... gua dah naik jemu...sekarang jika siapa salah tangkap dan dakwa sahaja...hang PAS ka hang UMNO kaa hang MCA ka hang DAP kaa janji tangkap.....

Tindakan Khairul Fahmi dikecam


SEREMBAN 31 Mac - Pergerakan Pemuda UMNO mengecam tindakan pemimpin Pas yang mengheret dan menghina Nabi Muhammad SAW hanya kerana mahu mencapai kepentingan politik mereka semata-mata.

Ketuanya, Khairy Jamaluddin berkata, perbuatan itu sangat mengecewakan kerana parti itu sering mencanangkan diri mereka sebagai pejuang Islam tetapi pada hakikatnya ia tidak diamalkan.

"Apa yang saya lihat, pemimpin Pas tanpa segan silu dan jahatnya menyerang Nabi Muhammad SAW dengan lontaran video seks Nabi.

"Apakah ini bermakna reaksi Pas sebelum ini terhadap video The Innocence of Muslims sekadar sandiwara politik semata-mata tanpa penghayatan tentang batas-batasnya," katanya dalam satu kenyataan akhbar di sini hari ini.

http://anakkedah007.blogspot.com/2013/04/orang-umno-hina-nabiok-tapi-jika-orang.html

2 comments:

Qaseh Bonda said...

Nak buat macam mana. Macam tu yang umno nak. Biar rakyat terus jahil sampai lupa kejadian, lupa hukum Tuhan.

Dimana umno kuat disitu ramai rakyat jahil, buta kayu, buta mata hati.

Macam kata UAI , ada yang gamak kata mujoq kerajaan bagi 500, mak bapak sendiri pun tak bagi banyak tu.

Ceramah umno sampai satu fakta pun tak dak semuanya auta. Tu pun ramai yang dok nganga. Diluar bandar ceruk hulu ni toreh darah pun jadi biru tua.

Anak2 depa yang dok melaram kut belah pekan mula lupa diri. Boleh dok main face book tu serupa yang tu lah dunia depa.

Yang betoinya tok sah dok anginlah kat depa. Nak buat gena, dah depa jahil. Kita kut yang ada akai ni tok sah dok terpedaya dengan provokasi low class.

Teruskan bekerja membantu pemimpin memilih calun yang benar-benar nak berbakti membela rakyat.





XUMNO said...

Sudah lah Khairy. Jangan jadi munafik lah. Cakap putar macam belit ular. Pandang muka2 pemimpin2 Umno dari A sampai Z (termasuk pak mentua kau), lepas tu baru cerita tentang sayang Nabi, sayang Islam.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...