TERKINI :

Monday, February 4, 2013

Orang UMNO Pening & Orang PAS pun Pening dengan Kelaku Azizan..!!!

oleh AnakKedah007



Nie nak buat pemutihan sikit..sebab dok tengok ada komen dok menghala muncung senapang dalam kem sendiri diatas ketidak puasan hati apabila MB KEDAH hadir program 1M4U (betoi dak gua tulis nie) ini politik bro...jgn jumud sangat...kita kena berfikiran positive kekadang tu jangan main taram jaa..musuh dok tunggu peluang kita tersalah langkah saja...
ahaha.. pandai GE menggunakan segala peluang yang ade... ini lah strategi pemasaran yang effektif.. tak yah keluarkan duit..

Tengok Guan Eng betapa smartnya dia buat kesimpulan... PSY mai hangpa pakat pakai baju BERSIH pie tengoknya....itu program FREE...kompom ramai yg pie..tub tub hangpa tibai pakai warna KUNING...tak keharu penganjur....

Begitulah azizan kita lihat dia dah salah langkah sebab hadiri program tersebut namun hakikatnya dia sedang mengajar semua perbezaan antara KERAJAAN & POLITIK... Bn dah terang2 nak jadikan program, tersebut BN punya..tup tup MB KEDAH datang...habih cempera penganjur....sampai nak boh lagu BN pon tak jadi dah mcm di Selangor tuu..

Nie dak tau la hangpa tak suka kat Azizan...tapi buat masa sekarang suka tak suka dia dalam team kita nak buang ka nak kidas kaki ka tunggu lepas game laa..busuk2 dia pon dia masih menjaringkan gol...pakai pie la dari tak ada....

Point Azizan bagi kita oleh banyak..spt di bandingkan dengan PENDERHAKAAN ADUN BN KEDAH ke Majlis perasmian KUIN oleh TUANKU....layoq modai nie sampai lunyai....kompon tak terjawab pencacai UMNO BN....

Kalo boleh mana2 program yg ustaz turun kita p turun dengar..batu kita nampak cara penyampaiannya..had smlm di gunung keriang..menteri perumahn ckp bab dia ..mb ckp bab dia..yg penting org yg dengr dia nilai..kakitgn krajaan dan ngo yg pro krajaan pusat boleh compare cara terus..org umno pon pening kalo tara tu..

Ini la kita nak biaq depa pening dengan cara politik kita nie....

4 comments:

shellyrimula holiday said...

AK aku sokong 110% hang punya idea.dah 55 tahun merdeka tapi oghang kita dok politik cara lama. bawa2 la tengok cara oghang yang dah maju berpolitik. bukan kita nak lempaq buang soal prinsip, dak tapi ingat satu ja jangan sesekali kita dok tighu perangai musuh kita.

zekree said...

syabas Ustaz.....buka mata..ni lah cara nak bagi puak UMNO masuk PAS...biaq tau beza antara kerajaan dgn parti....jangan gelabah nooo

wan said...

saya sokong cara MB, pasai depa nak kata lebih2 pun tak berani pasai tuan badan ada situ boleh jawab on the spot....

Nikmat Salleh said...

wa sokong lu bro... jangan tgk yang tersurat je... politik byk yang tersirat... mcm basikal hilang... pi buat report polis... org ckp beskal hilang pun buat report???... tapi bila dah report beskal hilang banyak... apsal polis tak buat kerja....





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...