TERKINI :

Monday, February 4, 2013

Gambar yang tak disiarkan dlm Program HIMPUN BN di Std. Suka Menanti tempohari...

Patutlah wartawan kami dok search di blog2 Media Tempur Kedah berkenaan gambar-gambar sambutan program HIMPUN nie.. nak kata puak BN tak ada kamera dan hp canggih mustahil la pulak... nak kata tak ada line coverage 3G di kawasan stadium nie dah masuk 4,5 hari dah boleh upload di rumah...tapi tak ada dan tak jumpa.....

Alhamdulillah ada sahabat telah berikan kami gambar sambutan masyarakat pada hari tersebut...dan gambar itu di waktu memuncak dimana gambar atas padang tu ialah sewaktu lagu negaraku di mainkan dan PM berada dalam khemah utama.....jadi hangpa sendiri pun bolehlah memikirkan apa sebenarnya yg telah berlaku...

kesian tengok makcik2 yang pi sambut najib ni. depa di kerah julang bendera bn tinggi2. tgk ja la umoq depa mcm mana...nak berdiri pon x larat...time pagi tu 'org muda' mana ada. semua tua2 yg main jauh2 dari kola ketil, kulim, baling, sik....makan nasik bungkus atas bas masa program petang tu. makcik tu kata depa tak bagi turun makan kat luaq kena makan dlm bas. kesian betoi.... 

puak2 negrito baling pon ada depa bawak....puak2 ni bukan penah kluaq pekan. dipergunakan la. saya nak share gambaq sebab nak tunjuk kat org gambaq yg tak kluaq media....suasana sebenaq yg tak guna kamera trick. org ramai boleh tengok penerimaan masyarakat golong yang mana yang sokong najib. tu masej dia....

  


 

 
 
 
 
 
 

1 comment:

GeloraHatiMuda said...

berdiri rapat-rapat ya.. biar nampak macam penuh.. wakaka





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...