TERKINI :

Monday, December 31, 2012

[Video] Presiden PAS dah jawab lama dah dalam CERAMAH tapi UMNO nie buat bengong sebab tu dia nak LIVE di TV pulak..!!!

oleh AnakKedah007



So far Jawab dalam Ceramah memang dah jawab dah pun...bukan sahaja baru sahaja menjawab persoalan tersebut tetapi sudah bertahun dah isu tersebut di Jawab oleh TG Hj Hadi berkenaan isu KAFIR MENGKAFIR nie... namun UMNO nie macam kita dok kata laa CERAMAH mana depa mai dengaq.... sebab itu Tuan Guru mintak nak siaran LIVE di TV supaya penjelasan beliau dapat di lihat oleh semua RAKYAT MALAYSIA terutama penyokong UMNO yang dok pekak badak dan buat-buat tak faham lagi tuuu.... 

Namun ada pulak langau sekoq dua dok kata Tuan Guru gila nak masuk TV pulak... awat tak terangkan sahaja di CERAMAH saban malam tuuu...nie lah dikatakan UMNO...lidah pembelit..asyik nak cari alasan nak tunjuk macam terra sama ja dengan RAIS YATIM... nak bagi tapi RAKAMAN... 24jam hangpa bantai dia 7hari 7malam hangpa dok kata kat dia last bila dia mintak ruang untuk memberi penjelasan macam-macam pulak hangpa dok bagi alasan.. nampak sangat hangpa nie semata-mata nak dapat undi dan bagi orang ISLAM kita celaru dan hangpa sahaja betul...
JIKA anak jantan ayuh sahutlah cabaran TG Hj Hadi untuk beri pada dia 1 jam masa ON AIR dia secara LANGSUNG... ada berani dan jika betul-betul hangpa anak jantan....sembang sorang diri boleh laa.. nie dia tuan empunya badan dah menyahut...tunggu apa lagi ayuhhhh.....

http://anakkedah007.blogspot.com/2012/12/video-presiden-pas-dah-jawab-lama-dah.html

No comments:





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...