TERKINI :

Thursday, December 6, 2012

Blogger BN nasihat puak BN jangan cuba Jolok Bekas KPN MUSA HASAN...!!!

MENJOLOK BEKAS KPN,MUSA HASSAN SEPERTI MENJOLOK SARANG TEBUAN


Bekas Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan bukan lah seorang yang mudah diheret ke gelanggang politik. MR pernah berbual mesra dengannya ketika diperkenalkan oleh Allahyarham Dr Rastina Majid.

Beliau seorang yang mesra dan telus dengan perinsipnya yang tersendiri. Banyak perkara yang beliau tahu tentang kecurangan politik yang orang tidak tahu. Maka tidak hairanlah jika Musa berpendirian teguh untuk tidak terlibat di dalam mana-mana parti politik.

Mungkin Musa keciwa semasa beliau menjadi KPN ada tangan-tangan ghaib politik yang terlibat dalam tugas beliau seperti isu Bersih di mana menteri juga memberi arahan sehingga pegawai bawah sukar menjalankan tugas. 

MR kira Menteri Dalam Negeri yang seringkali dilabelkan sebagai lembik dan kulai terpaksa bangun menunjukkan beliau itu keras. 


Musa harus faham Hishamuddin menerima desakkan dan tekanan hebat orang politik, NGO dan pencinta keamanan. 

Manakala Hishamuddin pulak seharusnya bijak mengimbangkan keutamaaan yang dahulu didahulukan dan yang kemudian dikemudiankan. 

Di dalam perjalan menuju PRU 13 yang sudah dekat ini adalah sangat kritikal untuk bertelagah dengan Musa Hassan, bekas KPN kerana Anwar Ibrahim and the gang musuh tradisi Musa Hassan sedang menunggu untuk menangguk di air yang keruh. 

Jangan dijolok Musa Hasan lagi takut beliau terpaksa memuntahkan perkara-perkara yang tidak elok. Sekarang adalah waktu genjatan senjata. Kita tunggu selepas PRU13 kita bertujai lagi. 

dari Blog Mummy Rokiah...!!
http://mummyrokiah.blogspot.com/2012/12/menjolok-bekas-kpnmusa-hassan-seperti.html

1 comment:

Sabina45 said...

Dah nampak dah kekecutan perut-perut busuk baru sikit Musa bawa keluar kebusukan dan kerakusan kuasa UMNO mama rokiah dah bagi nasehat jangan dok jolok sarang tebuan, ha apa lagi PR gunakanlah kesempetan itu agar lebih banyak onak UMNO di telanjangkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...