TERKINI :

Wednesday, November 28, 2012

Persidangan Mohon Nyawa di PWTC...!!!

Persidangan Pergerakan Wanita, Pemuda dan Puteri UMNO minta nyawa..................Perasmian Persidangan Pergerakan Wanita, Pemuda dan Puteri UMNO pada malam ini dimulakan dengan memohon serta mengajak Pas kembali insaf.

Doa yang dibaca oleh Wakil Pergerakan Pemuda Umno Malaysia itu turut memohon agar Pas terbuka hati untuk menerima Umno di atas tali persaudaraan sesama Islam dan bangsa Melayu.

Sebelum ini, PAS telah mengadakan solat hajat dan berdoa - 'KO BN' supaya UMNO dan Barisan Nasional (BN) hancur di Stadium Sultan Muhammad IV Jumaat malam lepas yang dipimpin adik kepada Mursyidul Am PAS, Nik Razi Nik Mat sempena perhimpunan anjuran parti pambangkang itu
Sumber KL POS.

Kita boleh membuat dua andaian berkenaan doa UMNO dalam para ll diatas. Pertama, mohon simpati kepada rakyat, kunun nya UMNO sangat baik dan berbudi bahasa. Sanggup merendah diri dan sanggup juga menerima PAS yang telah mengutuk nya. Dengan ini rakyat akan menganggap  UMNO itu lebih baik dari PAS.

Andaian seterus nya, UMNO memang benar2 memohon agar PAS terbuka hati untuk menerima UMNO di atas tali persaudaraan sesama Islam dan bangsa Melayu. 
Weeek!!! Rasa nak termuntah saya mendengar doa UMNO ini. 

UMNO, dah nazak dan hampir maut baru teribgat nak berbaik dengan PAS. Kini UMNO sedar bahawa parti2 komponen nya MCA, MIC dan Gerakan sudah mati. Harapan dari Sabah dan Sarawak semakin pudar. Jangan haraf PAS akan membantu parti haramjadah ini, mampus le UMNO tu! 

Hanya melayu haramjadah sahaja yang akan menyokong parti MCA
http://cikgu-pencen.blogspot.com/2012/11/persidangan-pergerakan-wanita-pemuda.html

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...