TERKINI :

Saturday, June 11, 2011

PAS Kawasan Baling Berdiri Teguh Di Belakang Dato' Seri Ustaz Azizan.

KENYATAAN MEDIA
11 JUN 2011

Pesuruhjaya PAS Kedah dan Menteri Besar:
PAS Kawasan Baling Berdiri Teguh Di Belakang Dato' Seri Ustaz Azizan.

PAS Kawasan Baling menyokong penuh pandangan Dato' Phahrolrazi Zawawi yang disiarkan dalam Sinar Harian (8 Jun 2011) di bawah tajuk 'PAS Kedah sokong Azizan Dilantik Semula'. Pendirian ini diambil dalam Mesyuarat Khas PAS Kawasan Baling pada hari ini melibatkan seluruh Ahli Jawatankuasa PAS Kawasan, Dewan Pemuda dan Dewan Muslimat PAS Kawasan Baling.

PAS Kawasan berpendirian bahawa, buat masa ini, Ustaz Azizan adalah tokoh terbaik yang dianugerahkan oleh Allah s.w.t kepada PAS Kedah dan Kerajaan Negeri untuk terus memimpin parti, kerajaan dan seluruh rakyat Kedah.Tambahan pula, banyak perancangan dan program-program memperkasakan parti, melonjak pencapaian kerajaan dan memperkukuhkan Pakatan Rakyat telah terbukti berjaya dilaksanakan, malah banyak lagi sedang rancak berjalan di bawah pimpinan dan idea Ustaz Azizan.

PAS Baling juga percaya seluruh PAS Kawasan di Kedah mempunyai pendirian yang sama dalam hal ini. Kami merasakan kenyataan Dato' Phahrolrazi tempohari dan juga keputusan mesyuarat ini mampu memberikan mesej dan panduan kepada kepimpinan parti di peringkat tertinggi yang akan bermesyuarat bagi melantik Pesuruhjaya negeri-negeri dan Wilayah Persekutuan pada 12 Jun nanti.

Sekian terima kasih.

Abd Kadir Bin Abd Rani
Pengarah pilihanraya PAS Kawasan Baling.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...